Dutch CERN Teacher Programme 2017 voor natuurkundedocenten

20 - 09 - 2017 om 00:00 tot 24 - 09 - 2017 om 00:00


Het Dutch CERN Teacher Programme biedt natuurkunde-docenten de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan CERN. Het programma maakt het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de deeltjesfysica. Wetenschappers zullen u vertellen over de laatste methodes die worden gebruikt in zowel de theorie als ook de techniek. Er zijn Nederlandstalige lezingen en rondleidingen, gegeven door wetenschappers die werkzaam zijn op CERN.

Het Dutch CERN Teacher Programme wordt jaarlijks in het najaar georganiseerd. In 2017 vindt het programma plaats van woensdag 20 t/m zondag 24 september.

Voor wie?
Dit programma is bedoeld voor natuurkunde-docenten van de bovenbouw Havo en VWO.

Kosten
CERN en Nikhef nemen een groot deel van de kosten van dit programma voor hun rekening. Wij vragen echter van alle deelnemers een eigen bijdrage voor het vervoer (vlucht uitgevoerd door Easyjet o.b.v. handbagage) en verblijf (in het CERN hostel). De kosten van maaltijden zijn voor eigen rekening, evenals excursies buiten het programma.

Aanmelden Dutch CERN Teacher Programme 2017
Het Dutch CERN Teacher Programme zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 20 t/m zondag 24 september. De eigen bijdrage bedraagt €300,- Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit programma. Deelnemers kunt zich tot 21 juni inschrijven via ons webformulier. Wij sturen een automatische email van de ontvangst van de inschrijving. Eind juni zullen wij  deelnemers per email mededelen of ze daadwerkelijk mee kunnen doen aan het Teacher Programme.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u terecht op dit gedeelte van de website.