TTM Simson
Foto's en video's 1976

Carnavalsoptocht Zaanzotters - Zaandam 1976
Foto’s
Het jeugdkorps speelde toen in de carnavalsoptocht van de Zaanzotters mee. Het vertrek was vanaf het Verkade terrein in Zaandam. Boerenkapel de Zeurore hadden hier hun eerste optreden, op het Prinsenbal van de Zaanzotters, gehad. Hier speelden zij mee op een open wagen in de carnavalsoptocht in Zaandam, waar Frans Nefkens dat jaar de prins was.
Simson organiseert rommelmarkt - Mei 1976
Foto’s
Simson organiseert op het schoolplein van de Pinkschool een rommelmarkt om op deze manier geld te verzamelen en de kosten van het aanstaande 40 jarig bestaan van Simson te bekostigen. Leden bezetten stalletjes waar allerlei soorten waar te koop wordt aangeboden, zoals radio's, tv's, boeken, meubelen, kleding enz. Ook wordt de innerlijke mens niet vergeten en is er natuurlijk een kraam waar braadworsten, patat, kroketten en drankjes voorhanden zijn. Tevens nog kramen waar spelen, zoals hengelen naar prijzen en de grabbelton aanwezig zijn met natuurlijk grote prijzen die daar te winnen zijn.
Koninginnedag op KZ veld - 30 April 1976
Foto’s
Koninginnedag op het voormalige veld van korfbalvereniging KZ met optreden van drumband Simson en verschillende groepen die spelen organiseerden, zoals de brandweer die voor de kinderen een spel hadden waarmee zij zelf de brandspuit mochten vasthouden en daarmee een bal over een parcours moesten spuiten. Simson had daar een stand staan waar men ook diverse spellen, zoals ballen gooien, pijl draaien, kon spelen. Ook de grabbelton mocht natuurlijk niet ontbreken. Hiermee deed Simson ook aan naamsbekendheid en kon op deze manier de clubkas spekken.