TTM Simson
Foto's en video's 1975

Optreden bij psychiatrisch ziekenhuis "Vrederust"in Bergen op Zoom - 1975
Video
Aansluitend een rondvaart met Spido in de Rotterdamse haven - 1975
Video
Uitwisseling met der Rote Funken/Ostervesede - Juni 1975
TTM Simson met de Rote Funken
Foto’s
Deze foto's zijn genomen door Simon Oud tijdens het 10 jarig jubileum van der Rote Funken uit Ostervesede. Hij ging toen voor het eerst met Simson, als fotograaf en supporter, mee. Zijn zus, Heleen, speelde toen bij de drumband. Simon is het fotowerk daarna voor de club blijven doen.
Door deze uitwisselingen met der Rote Funken zijn vele vriendschappen ontstaan en sommige leden komen er ook zelfs regelmatig privé. Deze vriendschapsbanden bestaan nu gelukkig nog.

Oefenen jeugdorkest Simson - Koog a/d Zaan 1975
Foto’s
Oefenavond van het jeugdorkest van Simson in de kantine van de fabriek de Bij aan het Zuideinde in Koog aan de Zaan. Iedere keer moest er met de instrumenten naar de vierde etage gesjouwd worden om daar te oefenen onder leiding van leden van het grote orkest.
Kleding maken voor het jeugdkorps - 1975
Foto’s
Ook het jeugdkorps diende te worden voorzien van een uniform. Hiervoor werden een aantal dames opgetrommeld, welke goed waren met de naaimachine. Dit waren dan leden van Simson of ouders van leden, buren en kennissen, maakte niet uit. Als ze maar konden omgaan met de naaimachine en zich voor Simson wilden inzetten, zodat het jeugdkorps binnen korte tijd ook in een knap uniform de straat op kon gaan.