Gala van de wetenschap met o.a. Jo van den Brand

28 - 11 - 2017 om 19:30 tot 28 - 11 - 2017 om 22:30


Op de hoogte blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen in België en Nederland? Wetenschappers doen een boekje open over hun vakgebied tijdens het Gala van de Wetenschap.

Wetenschap ontwikkelt snel en is soms moeilijk bij te houden. Toch vindt New Scientist dat iedereen ervan moet kunnen genieten. Daarom organiseert New Scientist ook in 2017 het Gala van de Wetenschap. Topwetenschappers komen bijeen en leggen nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied bloot. Zij geven antwoord op grote en kleine vragen met korte presentaties. Ook verzorgt technologiemuseum NEMO een live-experiment en wordt de Robbert Dijkgraaf Essayprijs uitgereikt door Robbert Dijkgraaf zelf. André Kuipers geeft tijdens de avond de aftrap met een blik op wetenschap vanuit zijn ervaringen in de ruimte. Jo van den Brand vertelt over de Einstein Telescope. Kijk op de sprekerspagina voor de actuele line-up.

Wanneer: dinsdag 28 november, 19.30-22.30u Waar: Stadsschouwburg Amsterdam. Prijs € 27,50. Meer informatie en kaarten via de Stadsschouwburg Amsterdam.

Meer informatie