The Big Future of Data

2 oktober 2014

‘The Big Future of Data’ is hét nationale ICT event, georganiseerd door COMMIT/ op 2 Oktober 2014 vanaf 13.30 uur in Amsterdam.

COMMIT/ is hét nationale ICT onderzoeksprogramma met 80 Nederlandse partners – universiteiten en bedrijven – die de uitdagingen in ICT en Big Data aangaat op een wereldniveau.

Op de visuele demo markt presenteert COMMIT/ vijftig demo’s met grensverleggend ICT onderzoek. De golden demo’s gaan over ICT uitdagingen in de gezondheidszorg, creatieve industrie, cultuur, veiligheid, voedsel, agricultuur, klimaat, social media en natuurlijk ICT.

Bertholt Leeftink, Directeur-Generaal Bedrijfsleven & Innovatie bij het ministerie van Economische Zaken, zal het event openen.

De toekomst van ICT in Nederland zal besproken worden door Jan Kees de Jager, voormalig minister van Financiën, en toonaangevende sprekers zoals Peter-Paul Verbeek, hoogleraar Filosofie van Mens en Techniek. Op de After Data Party gaan jonge ondernemers, onderzoekers en investeerders met elkaar in gesprek over hun innovatieve visie op de toekomst. 

Meldt u hier aan voor het event.
Voor meer informatie zie de website.

Locatie: TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127, 1091 GL Amsterdam.

TrouwAmsterdam, een industrieel gebouw in Amsterdam-Oost, waar tot 2007 de Nederlandse krant Trouw werd gedrukt.

Datum: 2 oktober 2014, aanvang om 13.30 uur.

Toegang: gratis.

Twitter: #TBFoD