Stan Bentvelsen bij Kennis op zondag

7 oktober 2012

Op zondagmiddag 7 oktober 2012 komen dertien wetenschappers naar het Haagse Museon. Zij laten in korte lezingen van maximaal een halfuur het publiek kennismaken met actueel wetenschappelijk onderzoek. Ontdek hoe je kunt eten met je neus en volg de zoektocht naar de mooiste zin van het Nederlands. 

Dick Swaab opent de middag met de lezing ‘Wij zijn ons brein: de ontwikkeling van ons karakter’. Andere sprekers zijn filosoof Bas Haring, psychologe Elke Geraerts, natuurkundige Stan Bentvelsen en bioloog Mike Jetten. Op www.kennisopzondag.nl staat welke sprekers hun onderzoek presenteren. 

Als bezoeker van Kennis op Zondag krijgt u wederom de kans om niet alleen te luisteren naar de intrigerende verhalen van de wetenschappers, maar kunt u tijdens de Meet & Greet ook persoonlijk kennis maken en uw vragen stellen.

  • Datum: zondag 7 oktober 2012 
  • Tijd: 13.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Museon, Stadhouderslaan 37 Den Haag 
  • Toegang: Kaarten kosten € 12,50 in de online voorverkoop (via IDEAL) en € 15,00 aan de kassa. De voorverkoop loopt t/m donderdag 4 oktober 2012. Hierna kunt u alleen nog aan de kassa van het Museon kaarten kopen. 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kennisopzondag.nl

Kennis op Zondag is een initiatief van NWO, KNAW, de Volkskrant en het Museon. Het is een onderdeel van de Oktober Kennismaand.