Open Dag Amsterdam Science Park op 5 oktober 2013

25 september 2013


Op zaterdag 5 oktober 2013 organiseert Amsterdam Science Park zijn jaarlijkse Open Dag. Dit is hét moment om een kijkje te nemen in de schatkamers van verschillende bijzondere organisaties.

Ontdek hoe wetenschappers licht tot stilstand brengen, en trekken en duwen aan cellen. Kraak uw hersenen met een schat aan cijfers en reeksen. Laat u verrassen door de pracht en praal van deeltjesonderzoek. Haal het zilverlicht van de maan en de sterren dichterbij door een telescoop. Ontmoet studenten die innovatieve ideeën tot grote hoogte brengen en ontdek de high-tech sportvoorzieningen op het park. Verwonder u over de schat aan kennis van het lichaam en bekijk hoe de rijkdom aan geheugen van supercomputers alle andere geheugens overtreft. Maak kennis met de wetenschap en de wetenschappers van vandaag en morgen op Amsterdam Science Park.

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van CWI, FOM-instituut Amolf, Nikhef, Sportcentrum Universum, SURFsara en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap.

Het volledige programma voor de Open Dag vindt u op www.opendagamsterdamsciencepark.nl

  • Bekijk het programma van Nikhef