Nikhef Open Dag 2014

4 oktober 2014

Nikhef heet u weer welkom bij de jaarlijkse Amsterdam Science Park Open Dag op 4 oktober 2014.  Zet de datum in uw agenda!

Lees meer over de Open Dag 2014

Lees het programma van de Open Dag 2014

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van AMOLF, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURFsara, UvA-FNWI en Amsterdam University College.

Wegwerkzaamheden tijdens Open Dag
Let op: Middenweg tijdens Open Dag afgesloten!
Tijdens de Open Dag op 4 oktober is de gehele Middenweg tussen de Veeteeltstraat en de ring A10 wegens werkzaamheden afgesloten. De op- en afritten van de A10 (S113) zijn dicht en niet bereikbaar. Dit geldt voor de richting Watergraafsmeer en Diemen. Verkeer wordt omgeleid via de Gooiseweg en de A10. Alle omleidingen worden met gele bebording aangegeven. Fietsers worden plaatselijk via het voetpad of de ventweg geleid.

Alternatief (vanaf A10-noord of A1) voor Science Park:
Via IJburg (afslag S114), linksaf IJburglaan, linksaf Zuiderzeeweg, de Amsterdamse brug over, via Insulindeweg en vervolgens linksaf Molukkenstraat en dan linksaf MacGillavrylaan.

Alternatief via S112 (vanaf A10 zuid) voor Science Park:
Afslag S112 richting Duivendrecht via Gooiseweg, 1e afslag Duivendrecht/Diemen-zuid, Randweg volgen, rechts (met de weg mee) Rozenburglaan (geheel volgen), wordt Kruislaan en dan recht door tot Science Park

Informatie over de open dagen van 2013 en eerder
Informatie op de website van Amsterdam Science Park