Stages afdeling Mechanische Technologie

Beleef techniek in de wetenschap of “Knowledge is the seed of technology”

Wij geven jou, jong technisch talent, graag de kans om te laten zien wat je kunt. Grijp deze kans om techniek in de wetenschappelijke wereld te beleven!

Stages

De afdeling Mechanische Technologie (MT) op Nikhef ontwikkelt de meest uiteenlopende wetenschappelijke apparatuur. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze fysici, elektronici en internationale collega’s. Als stagiair werk je aan een uitdagende project. Niet in je eentje, maar in teamverband, zodat je altijd alles kunt bepreken.

Soorten stages
Binnen de MT zijn stageplaatsen beschikbaar voor TU, HBO en MBO-studenten:

  • MBO: Research-instrumentmakers (Crebo: 25301)
  • HBO: Werktuigbouw, Precision Engineering, Luchtvaarttechnologie, Technische Natuurkunde
  • TU: Werktuigbouw, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Er is regelmatig plek, voor zowel stage- als afstudeeropdrachten.

Als je wordt geselecteerd formuleren we in overleg een opdrachtomschrijving, die aansluit op je interesse en achtergrond. Die moet door je stagedocent goedgekeurd worden.

Nikhef zoekt
Nikhef zoekt ambitieuze en getalenteerde technici. Selectie vindt plaats op basis van de kwaliteit van je sollicitatiebrief, CV en studieresultaten. Als er plek is word je uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek ter nadere kennismaking. Ook krijg je dan de gelegenheid een kijkje op ons instituut te nemen.

Hoe te solliciteren
Je kunt je motivatie en CV mailen naar Freek Sanders. Vergeet niet de periode van je stage te vermelden. Stuur bij voorkeur je cijferlijst, portfolio en eventueel eerdere stageverslagen mee, zodat wij een goed beeld van je kennis en ervaring kunnen krijgen.

Lees hier meer over de afdeling Mechanische Technologie