Ga voor de ultieme uitdaging: techniek in de wetenschap!
 
Voor het programma gravitatiegolven is de groep Mechanische Technologie op zoek naar een toekomstig:
Hoofdontwerper

 

De organisatie

Het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef (www.nikhef.nl) is een open, veelkleurige organisatie met een internationale focus en een sterk technische inslag. Circa 200 fysici en 75 ingenieurs en technici geven dagelijks vorm aan de Nederlandse deelname in internationale experimenten in de deeltjesfysica, zoals bij de LHC op CERN (Geneve), en de astrodeeltjesfysica, zoals kosmische straling en gravitatiegolven.

Voor de instrumentatie van deze experimenten beschikt Nikhef over geavanceerde werkplaatsen (mechanica en elektronica) en cleanrooms. De kerntaak van de groep Mechanische Technologie is het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en testen van mechanische oplossingen voor de projecten waar Nikhef aan deelneemt. De groep bestaat uit ongeveer 30 MBO-, HBO- en universitair geschoolde technici.

De uitdaging

Ben je creatief en houd je van technische uitdagingen? Houd je van en zoek je avontuur in je werk en vind je samenwerken belangrijk? Kun je zaken afronden en je staande houden in een dynamische omgeving? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken voor onze groep.

Als Hoofdontwerper binnen de Mechanische Technologie werk je in teamverband met andere technici en wetenschappers aan de optimale oplossing bij het tot stand komen van wetenschappelijke apparatuur. Het internationale karakter van de organisatie geeft je de mogelijkheid om voor korte perioden in het buitenland te werken.


Wat vragen wij?

Iemand met een brede belangstelling voor natuurkundig onderzoek en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Het publiceren en presenteren van je werk in het Engels gaat je goed af. Verder beschik je over:

  • Relevante technische opleiding op WO niveau;
  • Een ondernemende, creatieve en innovatieve instelling;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Affiniteit met 3D CAD en analyse systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij

Een unieke en inspirerende locatie om te werken, met daarnaast een aantrekkelijk dienstverband bij de Stichting NWO-I voor een periode van 2 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De beloning bedraagt tussen de €2798 en €4237 bij fulltime dienstverband afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Verder kent NWO-I een vaste 13de maand en ruim 8 weken verlof per jaar. Via de werkzaamheden en externe opleidingen krijg je ruim de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden van de Stichting NWO-I zijn te vinden op: www.nwo-i.nl.

Vragen?

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Patrick Werneke, Manager van de groep Mechanische Technologie. Telefoon: 020-5925057 of per email: p.werneke@nikhef.nl. Meer informatie over Nikhef en de Mechanische Technologie is te vinden op: www.nikhef.nl.

Reageren?
Klik op de knop 'Solliciteer' hieronder en upload je cv en motivatiebrief. Reacties zijn welkom tot 30 september 2019.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Wij verwachten alleen rechtstreekse reacties van geschikte kandidaten.

Solliciteer
 
Bovenaan